Skadorna avlöser varandra...

I fredags var det dags att ta bort stygnen på Bosses tass. Såret hade läkt fint och till helgen som kommer ska Bosse få göra comeback i skogen! Det kommer nog vara med en skräckblandad förtjusning som vi släpper bulldosern Bosse lös i skogen igen...

Och när Bosse börjar bli frisk så passar Freddy på att skada sig lite... Under jakten i söndags skar han sig mellan två tår, i simhuden. Valla djursjukhus i Linköping var enda djursjukhuset i länet som hade jour, och de hade inte tid att titta på Freddy. Eftersom det inte blödde något föreslog de att vi skulle tvätta av och plåstra om och sedan kolla upp det dagen efter. Så i måndags åkte vi till smådjurskliniken i Norrköping. Freddy fick några stygn i tassen. Dock sa veterinären att det var på gränsen till om det skulle sys eller inte. Hur som helst så blev det några stygn, och oavsett stygn eller inte så hade ju skadan ändå funnits där och ska läka.

Så nu är det Freddy som får vila från jakten några veckor. Stygnen är sådana som försvinner av sig själva.

Sedan ser vi fram emot en höst och vinter med mycket jakt, att Freddy börjar skälla när han driver djur OCH sist men inte minst INGA FLERA SKADOR TACK!



Freddy redo för jakt.



Bosse stöttar nysydd Freddy. Bosse vet ju så att säga hur det känns...



Husse har gjort en sko åt Freddy så att hans tassbandage inte blir
blött och skitigt när vi ska gå ut.

Kommentarer
Postat av: patsy

heeej! söta bilder. stackars Freddy, hoppas han blir bra snart i sin lilla tass :)

2011-10-30 @ 14:46:12
Postat av: patzy

Sluta va så jävla söt Freddy!!!

2011-11-18 @ 23:17:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0