Vaccination Rabisin

I onsdags var matte och Bosse på djursjukhuset här i Växjö. Bosse tog sin andra (och förhoppningvis sista) vaccinationsspruta mot rabies. Nu återstår att, om tidigast 120 dagar, ta ett blodprov på Bosse för att se att vaccinationen har tagit. Har allt gått som det ska så planerar husse och matte att ta en sväng över till Tyskland i höst och göra div. jaktprov med Bosse.

I helgen var vi iväg och tittade på folkrace. Mattes storebror Fredrik skulle vara med och köra, men han kom tyvärr bara ett halvt varv och sen gick bilen sönder. =( Hur som helst, Bosse skulle ju självklart med på sin första folkracetävling. Men jag tror inte att det är hans grej. Första gången bilarna dundrade förbi tittade han faktiskt ut på banan. Men det var nog mest för att han undrade vad som stod på.... Resten av tiden tillbringade Bosse med att gräva lite i sanden runtomkring och käka pinnar. 
Trots att Bosse inte visade något intresse för själva biltävlingen så var det i alla fall ett mycket bra träningstillfälle för honom. Att kunna uppträda lugnt och fint bland en massa andra människor och en och annan hund är inte det lättaste... 

RSS 2.0