Nytt år och massor med snö och bus! Ingen jakt...

Tiden gå fort när man har roligt! I år ska Bosse fylla 4, o lilleman Freddy blir 1. O båda fyller 23 maj!

Grabbarna (d v s Bosse o Freddy) trivs "som fisken i vattnet" med varandra. Det är mycket bus men också en hel del gosiga och mysiga stunder. Det är kul att se hur de utvecklas tillsammans. Från att Freddy i somras var en liten skit som tumlade runt i gräset, börjar han nu bli en stor kille som i alla fall vid lek bröstar upp sig mot Bosse. (Det märks på Bosse att han nu börjar känna av Freddy som ett hot om vem som ska vara "herren /hunden på täppan"...)
Emellanåt är det full fart fram och tillbaka på tomnten och emellanåt är det full brottningsmatch. Faktiskt finns det stunder när de tar till en liten lugnare lek, nämligen bara ligga på golvet och biter lite försiktigt i varandra. Hur de än leker är så är dom grymt charmiga och bjuder på många skratt och leenden. Och även att Bosse är på sin vakt och visar för Freddy vem som är ledarhunden, är de snälla mot varandra. I mattes ögon är de dock inte alltid så mjuka mot varandra, men varken Bosse eller Freddy verkar lida av det! =))

Snön kom tidigt den här säsongen. Hundar kanske är de varelser som gillar snön allra mest! Men tyvärr blev det inte mycket jakt för hundarna före nyår. Och speciellt inte för Bosse som skadade sig tidigt på säsongen och var sjukskriven i 6 veckor.

Men Bosse har inte helt och hållet fått ligga på latsidan för det. Bosse och husse Jonas är nämligen numera en av polisens eftersökspatruller av vilt som skadas i trafikolyckor. Så några gånger har de fått ge sig i väg o spåra. Hittills har Bosse skött sitt jobb med en stjärna i kanten! Än så länge är det älg och rådjur de har spårat.

Tanken är såklart att även Freddy så småningom ska kunna följa med husse ut och spåra, men än är han för liten för att vara med i skarpt läge.

Freddy har hunnit med att uppleva sin första julafton. Och han har inte riktigt förstått sig på det här med att öppna paket ännu. Men det kommer nog! Bosse tycker det är jättekul och gav sig på husses paket när han var klar med sina egna.... =)

Freddy verkade ta nyårsafton med ett lugn. Medan Bosse var orolig på grund av alla raketer, passade Freddy på att spana in raketerna istället. Han stod i fönstret och tittade och undrade nog vad det var för konstigt på himmlen... Vi får se om han är lika lugn nästa år. Vad gäller Bosse så var han väldigt lugn sin första nyårsafton, men har inte varit lika lugn efter det skulle man kunna säga!
Såhär fina var Freddy o Bosse på julafton!Det hände mycket spännande på julafton... Klart man blir trött!Fina Bosse!Bus-FreddyFreddy i höstas, innan snön kom...

RSS 2.0