Snö!

Natten till idag föll den första snön för den kommande vintern. Detta blev också första gången Bosse fick bekanta sig med snö. Bosse blev något konfunderad vid 05-tiden i morse när han kom ut och upptäckte att gräset blivit vitt! Han tvekade först en stund innan han gav sig ut och tog sina första steg på snö. Efter att han upptäckt att det vita inte var något farligt övergick tveksamheten till glädje. Bosse verkar inte ha några problem med snö.
Den första snön fick dock inte ligga kvar särskillt länge. I alla fall inte på Växjös breddgrader. Strax efter 08, när matte och Bosse begav sig mot busshållplatsen, regnade det rejält och före lunch var snön borta.

I helgen var det stor hundutställning i Växjö, Tipshallen. Vi var där i söndags och Bosse fick följa med in i träningssyfte. Han skötte sig alldeles utmärkt!
Tyvärr var det bara en Kleiner Münsterländer med på utställningen i år, men det var en stor och stilig hane. När vi fick se honom förstod vi att Bosse kommer växa på sig en hel del till innan han har vuxit klart. Vi kunde också konstatera att Bosse fortfarande rör sig välldigt "valpigt". Men det borde inte vara något konstigt med det egentligen, han är ju bara ca 5½ månad.


image21

image22
Den enda Münsterlänaren som deltog i utställningen.
 
Tyvärr blev det lite mörka bilder, men bättre med en mörk bild än ingen alls.... Eller??... =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0