Julen -07

Nu har matte slarvat med bloggandet...


Tro det eller ej, men det har hänt en del sen sist. För några veckor sedan trotsade Bosse rejält, o envis som han är så ville han oftast inte som husse och matte. Detta resulterade i stenhård träning för att få Bosse att förstå att trots inte går hem. Det verkar också ha gett resultat. Sedan dess få jag nog lov att säga att Bosse har hållit sig på banan. Ett o annat litet försök gör han ibland, men det hör väl till i hans ålder...




Julafton

Bosse har också upplevt sin första julafton. O det var kul må ni tro! Först o främst fick Bosse alldeles egna paket som han snart hade öppnat utan problem.


312435-42


När detta var klart assisterade han husse.

Bosse hjälper husse med julkl.


Sedan röjde han runt bland allt papper på golvet o verkade tycka att det var jättekul att få bita i pappret o trasa sönder det i små små bitar...
 

Bosse bus!


Bosse fick en reflexväst  och en leksasälg i julklapp av mormor och morfar.

Bosse har lekt lite med sin "bästis" Ozzo. De har otroligt kul ihop! I närmare en timme var det så gott som full fart hela tiden, med undantag för ett par vattenpauser, lite lydnadsövningar och vilopauser som de själva kände att de behövde.


Bosse o Ozzo
              

     
   
Bosse o Ozzo igen
Det är viktigt att öva lydnad. O se så fint de sitter!



För övrigt fortsätter vi se en massa täcken på att Bosse börjar bli en "stor" kille. Han lyfter ofta på benet när han kissar, han har dock inte börjat kissa på stolpar o dylikt utan kissar fortfarande på marken.
Bosse är också numera våran vakthund. Både i lägenheten och i bilen säger han till om någon kommer eller närmar sig, speciellt nattetid. Jättebra Bosse! Det är tryggt att veta att du säger till om någon kommer. Men det är lite tråkigt när du skäller till mitt i natten för att tidningsbudet skramlar ute i trapphuset...


Bosse gör ibland försök att bli "herre på täppan", han provar o ser om han möjligtvis kan vinna en kamp. Detta sker mot hela familjen, såväl husse som matte (och husses barn). Det absolut tydligaste försöket är när han vid ett par tillfällen har försvarat sitt tuggben genom att morra, resa ragg o visa tänderna när vi ska ta tuggbenet ifrån honom. HELT OACCEPTABELT BOSSE! O det har vi också visat honom. Nu verkar det dock som att han har förstått att han gör fel, han har inte "dummat" sig på det sättet sista tiden.



Bosse kan ofta verka som en tuff o hård grabb, men inom honom bor ett riktigt "gostroll"! O nu har även matte fångat det på bild! Det är inte bara en bild, utan flera!... =) 


Bosse i husses famn
Bosse i husses famn.


Bosse gos!
Bosse i husses knä.


Bosse gosar med Elin
Bosse o Elin mysar i soffan.




Bosse o husse gosar               Bosse o husse busar!   
       Först var det lite mys...                                ...men sen övergick det till bus!

Husse o Bosse har också varit ute o jagat. Bosse var duktig o stötte rådjur! Tyvärr blev det aldrig läge att skjuta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0