En helg med massor av badande!

Helgen bjöd på en hel del sol och bad och det gillade vi mycket, och inte minst Bosse trivdes som fisken i vattnet! 
Fredag, lördag och söndag begav vi oss till Lilla Älgsjön, ett par mil norr om Norrköping. Där lånade vi mina föräldrars ( d v s Bosses "mormor" och "morfar") båt och begav oss ut till en ö.
Bosse som redan var i vattnet när den lilla ekan avgick fick ta en simtur till ön, alla tre dagarna! Bra motion sa husse, taskigt tyckte nog Bosse som visade tecken på att han gärna skulle vilja komma upp i båten. (Tilläggas bör att när han väl åkte i båten verkade det som att han hader lite svårt att bestämma sig om han skulle åka eller hoppa i... Han näst intill balanserade på kanten emellanåt och var nära på att halka i flera gånger.) Hur som helst kan vi konstatera att Bosse är en riktigt duktig simmare!

Väl ute vid ön for Bosse fram och tillbaka på land och så i vattnet för att ta en simtur. Vi fick noga hålla koll på honom för såfort han fick chansen gav han sig iväg, och det var inga korta simturer utefter land precis. Nej, Bosse sökte av vattnet efter pippisar, och ibland fanns det en och annan fiskmås som tyckte att det var kul att retas lite med stackars Bosse.
 
Innan helgen har Bosse tagit det lite försiktigt när han ska i vattnet, han ville gärna kunna gå i. Men efter att ha triggat honom ett par gånger hoppar han nu i vattnet utan att tveka...


Bosse höll gärna till i fören medan husse rodde.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0