Åter Norrköping

Dagarna på Öland gick fort. De två första nätterna tillbringade vi i en stuga på Ölands djurpark. Stugan låg vid savannen och vi hade därför alla möjliga djur utanför dörren. Freddy tyckte djuren var spännande. Han tog det hur lugnt som helst, satte sig ner och tittade nyfiket på dem. För Bosse var det nog mer än skräckblandad förtjusning...

Men lille Freddy som sagt, hur cool och lugn som helst! Han visade inga tecken på stress över att vara i en djurpark med massor med konstiga djur och dessutom massvis med folk. Uppfödare Lena nämnde att Freddy har bra mentalitet, något som vi nu verkligen fick bevisat!

De tre sista nätterna bodde vi i en liten stuga på campingen Böda sand. Och det var en liten stuga! På 11 kvadrat bodde vi tre människor och två hundar. Som tur var hade vi bra väder och behövde inte tillbringa alldeles för mycket tid inne... Och sen är det ju faktiskt som så att "finns det hjärterum, så finns det stjärterum..."

Torsdag och fredag blev det sol och bad. Både Bosse och Freddy verkade tycka att det var rätt nice faktiskt. Riktigt kul att busa i sanden, men OJ så sandig man blir! Mellan buset låg Bosse i sanden och spanade efter spännande saker, typ pippisar och andra hundar. Freddy kom till ro och sov en hel del.

Bosse badade så mycket han hade tillåtelse till. Freddy är fortfarande en badkruka som man får bära i om han ska bada. Inte ens en mumsig leversnitt kunde locka ut honom i vattnet!

Bilder och film kommer inom kort! Husse och Bosse har nämligen dragit till jaktmarken med kameran (och därmed bilder och film!)... Imorgon är det bockjaktspremiär. För husse... För Bosse blir det bara jobb ifall någon skytt skulle skadeskjuta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0