O så kom FREDDY....

Länge har vi väntat och nu är äntligen nytillskottet här! Bosse har fått en lillebror (kusin om man faktiskt ska se till det riktiga släktskapet). Han heter Gråsidingens Yxne, eller Freddy som vi kommer att kalla honom. 

Tro det eller ej, men Gråsidingens Y-kull föddes faktiskt på Q-kullens (d v s Bosses) årsdag! 23 maj 2010 föddes 6 friska valpar, varav 2 tikar och 4 hanar. Igår var det äntligen dags att hämta hem den lilla juvelen. Trots att det bara är tre år sedan Bosse var lika liten, hade vi nog glömt bort exakt hur gulligt det är med en liten valp!

Bosse är dock inte lika förtjust... Av hans reaktion att döma skulle man kunna tro att vi har släpat hem en utomjording! Samtidigt som Bosse tycker att valpen är intressant, verkar han tycka att lille Freddy är lite läskig =)
Freddy däremot vill inget hellre än att få leka med och vara nära Bosse. Men hur lätt är det när fegsnöret Bosse ryggar tillbaka och går undan?!?

Det är självklart en stor omställning för Bosse och tids nog kommer han nog inse vad man kan ha Freddy till... Bus och mys! Och kanske kan man någon gång skylla på lillebrorsan istället för att själv behöva ta på sig skulden... 

Mattajm
Mattajm!


Kommentarer
Postat av: Lena

Kan Bosse redan första dagen äta bredvid lilla äcklet kommer det nog att gå finfint!:-)))))Ha de så bra! Ska bli kul att följa er!Lena

2010-07-20 @ 13:41:30
Postat av: Tony Kerstin & Ozzo

Grattis till det nya lilla underverket!

Hoppas ni kommer o hälsar på snart.

2010-07-21 @ 11:02:38
Postat av: patsy

Sååååååååååå sötttttttttttttttttt!!!!! man blir så avis, vill oxå han en hund :)

2011-09-11 @ 22:21:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0