Det är tråkigt nu...

... Ja, det tror jag både vi o Bosse tycker! I onsdags var vi hos veterinären och tog bort stygnen på Bosses tass. Idag fick vi åka tillbaka och sy nya stygn =(

I onsdags såg det ut som att såret hade läkt fint, men av någon anledning hade inte såret läkt ihop som det skulle, så en del av såret sprack upp igen. Veterinären fick skrapa upp nya sårytor och hoppas att det läker ihop ordentligt den här gången. Tillbaks på "Ruta 1" igen. O jakten känns som långt borta för Bosse... =´(

Stackars Bosse, han såg verkligen olycklig ut när vi hade konstaterat att såret hade sruckit upp igen. Precis som att han förstod att han måste hålla sig lugn ytterliggare några veckor.

Från det ena till det andra... I måndags började älgjakten. Eftersom Bosse var skadad och inte kunde jaga fick Freddy följa med Husse på älgjakt. Freddy fick följa med ut på ett par drev, i lärosyfte såklart för även att han visar intresse för vilt så har han inte riktigt kommit på hur han ska göra när han jagar. Under ett av dreven fick han gå i koppel och då spårasde han en kviga som drevet föste framför sig. Tappade han bort spåret letade han upp det igen. Duktig Freddy!

Resultatet av tre dagars älgjakt blev tillslut en kviga och två tjurar. Husse sköt en av tjurarna. Freddy fick tjurens skäggtoffs och ett öra, båda grejerna drog han iväg och grävde ner i marken! =) En spännande dags som resulterade i en trött Freddy!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Var väl elände med Bosse tass då!!! Men bra att plutten får följa med ibland utan "pappa" med:-)

2010-10-15 @ 21:12:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0