Tisdag 26 oktober

I lördags var det dags för jakt igen. Eftersom Bosse är sjukskriven fick han stanna hemma, medan Husse o Freddy drog iväg till jaktmarken.

Husse och Freddy gick igenom ett litet område som kallas Hammarhagen. Det är lagom stort för Freddy som än så länge går som lärling =) O området må va litet men det var mycket djur i skogen som Freddy satte fart på. Där fanns både älgar, rådjur och en hare. Och haren blev faktiskt det första viltet som skjutits för Freddy. Kul! Freddy gillade haren och ville inte gärna lämna den för att fortsätta jakten...

Freddy har inte riktigt kommit igång att driva djuren men han följer spåret en liten bit innan han tycker att det är dags att återvända till Husse. Han har inte heller börjat driva med skall, men det kommer säkert så småningom!

För övrigt har Freddy blivit ett riktigt gostroll! Han har inte tidigare varit så kelig av sig, men det är han numera. MYSIGT med två gostroll i soffan (Bosse är ju redan sedan tidigare känd för att vara ett gostroll!)

Och Bosse har verkligen tagit ansvar för Freddy. Bosse tvättar Freddy både här och där (framför allt i ansiktet och i munnen =) ) Att Bosse skulle bli så söt mot Freddy kunde vi inte tro de första dagarna efter att Freddy hade flyttat hem till oss!...

Vad gäller Bosses tass så håller vi tummarna för att det läker som det ska. Stygnen ska tas bort på fredag, då har de suttit 14 dagar. Bosse lär dock få hålla sig lugn i åtminstonde en vecka till efter att stygnen har tagits bort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0