Då kör vi igen!


(Bilden tagen i sommras)


Efter en lång tid med skador som har avlöst varandra är nu både Bosse o Freddy redo för fart och fläkt igen!

I lördags var grabbarna på Troserum och jagade. Freddy fick för säkerhets skull vila sin tass en sista helg, men kommer få lufta sina lurviga i skogen nästa helg! Bosse skötte sig exemplariskt! Han och husse hittade på 4 älgar (ko, två kalvar och en tjur) som stod ute på ett hygge. Husse såg älgarna lite före Bosse, och försökte få ett skottläge på någon av kalvarna men på grund av dimma lyckades han inte. Sedan fick Bosse näsa på dem, ställde hela högen tills dess att någon av älgarna tröttnade på Bosse och gjorde ett utfall mot Bosse. Bosse gav ifrån sig sitt speciella falsett-skall, som han gör när det blir läskigt =) Sedan gick älgarna iväg och Bosse följde efter med gångskall. Hela högen försvann in på grannmarken och Bosse släppte dem ganska snart. 

Efter detta hittade Bosse ännu mera älg! Denna gången en ensam tjur som han lugnt och fint drev förbi en passskytt på ca 20 meters avstånd. Tyvärr är det numera endast kalvar som är lovliga, och därför fick passskytten inte utnyttja den fina skottmöjligheten.

Bosse drev även något rådjur. Efter denna dag var Bosse lugn och fin i soffan, kröp upp och gossade in sig hos Fredrik (mattes storebror). 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken fin bild! Hurra att grabbarna är hela nu!

2011-11-14 @ 23:24:53
Postat av: Lena

Lena var det som skrev:-)

2011-11-14 @ 23:25:33
Postat av: patsy

YEEEEEEEEEEEEEEES! vad härligt att båda är frisk igen..... Jippi och nu får vi hoppas att de håller sig oxå. INGA flera skador tack! FREDDY & BOSSE<3

2011-11-15 @ 21:10:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0