God jul o gott nytt 2013!

Då är snart ytterligare ett år till ända. Och vi får konstatera att jaktsäsongen 2012/2013 nog tog slut för några veckor sedan på grund av snön. I alla fall vad gäller hundjakten....
 
Men det har varit en bra höst! Bosse o Freddy har jobbat på finfint i skogen o vi har klarat oss utan skador!
 
Bosse medicineras för sina sköldköttelproblem, och medicinen gör honom verkligen problemfri! Pälsen är åter som den ska va, han är slank o fin som en jakthund ska va och inte minst är han pigg o glad o busig som få!
 
Och detta har så klart även avspeglat sig i skogen under jakterna!
 
Freddy fortsätter utvecklas och har i höst visat att han verkligen vågar stå på egna ben i skogen. Freddy har även fått driva fram sitt första skjutna vilt! Det blev ett rådjur, och som grädde på moset var skytten morfar Håkan som också fick debutera  genom att skjuta sitt första vilt! Två debutanter på samma gång = dubbel lycka!
 
Det har även blivit en del eftersök i höst, dels på trafikskadat vilt men även vid jakt. Bosse fick äran att eftersöka husses skjutna älggtjur (en udda åtta) som hade gått o lagt sig en bit bort, och Freddy fick nosa upp ett rådjur som matte skjutit och som även det hade lagt sig utom synhåll från skottplatsen. Slutet gott, allting gott!
 
Nu hoppas vi på ett roligt och lyckligt jaktår 2013. Och något tätare uppdateringar här på bloggen... ;-)
 
 
Puss o klart slut för 2012, från Bosse o Freddy
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad bra att allt har gått bra men synd att de blev en kort jakt men snö e mysigt till jul. Stackars Bosse, hoppas han blir bättre till nästa år:) och vad menas med "en udda åtta"? Hm.... Ha de bra nu... Hörs vi 2013<3 puss och kram till söta Freddy och Bosse !

2012-12-27 @ 15:41:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0