I väntans tider

Sommaren passerade fort som vanligt. 16 augusti och råbockspremiären kom och gick och den 1 oktober kommer nu närmare med stormsteg!
 
För den som inte jagar och är jaktintresserad kan meddelas att 1 oktober är ett magistkt datum för Bosse och Freddy. Det är nämligen då jaktsäsongen drar igång för deras del. Och om hundar kan känna på sig att det snart är dags för jaktsäsong så kan jag meddela att i alla fall Bosse har koll på kalender. Han är mer benägen än någonsin att få följa med vid varje tillfälle då han misstänker att det skulle kunna vara någon jaktlig aktivitet på gång!
 
I år infaller ju älgjakten väldigt tätt inpå 1 oktober, bara en vecka efter. Därför lär det nog inte bli så mycket jakt innan dess. Eventuellt blir det något släpp i början på nästa vecka för att de ska få "komma igång" efter vårens och sommarens jaktuppehåll.
 
Med en pigg och glad Bosse och en Freddy som troligtvis kommer utvecklas mycket detta år, ser vi fram emot en rolig och spännande jaktsäsong!
 
 
 
Freddy har apporterat en duva som husse har skjutit.
 
 
Bad vid Lilla Älgsjön i sommras.
 
 
Bosse tog med sig sitt tuggben ut i vattnet för säkerhets skull, så att ingen annan skulle ta det medan han badade...
 

Kommentarer
Postat av: Patsy

Åhh.... Vad härligt, äntligen får hundarna jaga som de har längtat;) och hoppas de blir en bra jakt säsong och en bra start för båda hundarna och jägaren. Och vi vill inte se några skador denna gång, vi vill ha skadefri jaktsösong. Och förresten jag fyller år NU på LÖRDAG DEN 6 OKTOBER! Kramar

2012-10-01 @ 00:19:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0